preskoči na sadržaj
Kutak za roditelje

 

Poštovani roditelji,

e- Dnevnik za učenike  je web aplikacija koja omogućava učenicima pregled ocjena, izostanaka, bilješki te rasporeda pisanih zadaća koje su upisali nastavnici u e-Dnevnik sustav. Osim inačice za osobna računala, aplikacija je prilagođena i za mobilne uređaje kako bi učenicima omogućila lakšu dostupnost i preglednost dok su u školi.

Učenici se prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom iz sustava AAI@Edu.hr na adresi https://ocjene.skole.hr . Elektronički identitet dobivaju u školi od administratora imenika.

Uvođenjem e-Dnevnika ostvareni su preduvjeti da elektroničkom poštom dobivate informaciju o izostanku Vašeg djeteta s nastave. Obavijest će biti upućena na Vaš e- mail, dan nakon što je dijete izostalo s nastave. Uvjereni smo da ćemo na ovaj način pomoći Vama kao i Vašem djetetu oko evidencije izostanaka s nastave.

Ukoliko želite primati obavijesti molimo vas da popunite i potpišete suglasnost o primanju obavijesti koje ćete dobiti od razrednika.

 

 

 

Privola roditelja za korištenje i objavu podataka

Poštovani roditelji,

u Priloženim dokumentima (dolje) možete preuzeti obrazac Privola roditelja za korištenje i objavu osobnih podataka u svrhu davanja ili uskraćivanja suglasnosti za prikupljanje, obradu i objavu osobnih podataka učenika. 

 

 

 

Kako zaštiti djecu na internetu

Djeca, kao najranjiviji korisnici interneta, mogu biti izložena neprimjerenim sadržajima ili ponašanjima na internetu i zbog toga im je potrebna potpora odraslih, odnosno roditelja, neovisno o tome što djeca o temi sigurnosti i ponašanja na internrtu često znaju više od samih roditelja.

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) te u partnerstvu s Hrvatskom poštom. Program se provodi s ciljem upoznavanja učenika s pravilima ponašanja u virtualnom svijetu i prevencijom elektroničkog nasilja te informiranja o sigurnosti na internetu. On pruža dodatnu pomoć sustavnom obrazovanju osnovnoškolske djece, uz davanje potrenih informacija njihovim roditeljima o odgovornom ponašanju prilikom uporabe mrežnih tehnologija, u trenutku kada se djeca njima počinju samostalno koristiti bez stalnoh nadzora odraslih. Više informacija o programu, dostupnim materijalima i aktivnostima potražite na https://www.hakom.hr/default.aspx?id=1504https://www.youtube.com/watch?v=zXxXfCbW0ss.

TražilicaCodeWeek


Filmsko stvaralaštvo


Filmsko stvaralaštvo


Godina čitanja 2021.


PIRLS 2021


e-ŠkolePink shirt day


UZ Breza


Marijini obroci


IRIM


FEAD


Dabar


NSPČ


Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju